Louis Poulsen

ICONS hylder en række af deres ikoniske produkter og de sætter fokus på alle de aspekter der gør dem til ikoner. Nedefor ses de sidste 3 nyeheder

NYHED AJ OXFORD BORDLAMPE

HISTORIE & DESIGN Historie • Oprindeligt designet til St Catherine’s College, blev AJ Oxford Bordlampen skabt af Arne Jacobsen som del af hans modernistiske gesamtkunstwerk, som ligger iblandt de mange klassiske bygninger, der kendetegner Oxford Universitet. • Den originale AJ Oxford Bordlampe, er blevet fornyet i monokrome farver, der passer perfekt til de geometriske former samt den måde stellet elegant bliver til den cirkulære lampefod. Enestående lys • De smukke mundblæst opalglasskærme af AJ Oxford bordlampen, lyser rummet op med et blødt, blændfrit, diffust lys der giver en fantastisk stemning. • AJ Oxford bordlampen med en metal topskærm og opalglas, giver et blødt og behageligt nedadrettet lys, der gør den perfekt som skrivebordslampe. Designdetaljer • Når man kigger nærmere på AJ Oxford Bordlampen, begynder man at bemærke de små detaljer, som messingskruen der holder skærmen på plads, og den elegante måde hvorpå ledningen føres igennem lampens stel.

NYHED PATERA 300

HISTORIE & DESIGN Historie • Da han skabte Patera, ville Øivind Slaatto gentænke den klassiske lysekrone, så den skabte det enestående, blændfrie lys, som Louis Poulsen lamper er kendt for. Enestående Lys • Et matematisk kunstværk, Patera består af mange små celler, som alle er nøje formet med de helt rette vinkler, så de skaber et smukt samspil mellem lys og skygge. • Det enestående lys, som Patera 300 giver, er takket være det detaljeret design der reflekterer lyset på en måde der giver et blændfrit og blidt lys. Designdetaljer • Baseret på Fibonacci-sekvensen, er Patera skabt af mange diamantformede celler, der er skabt til at give det blændfrie lys der kendetegner Louis Poulsen produkter. • Håndvævet i Vejen, er hver Patera et eksempel på flot håndværk, der sikrer høj kvalitet hver gang. • Patera 300 er designet således at den holder sin egen form, og ikke har brug for indvendig støtte.

NYHED AJ GARDEN PULLERT

HISTORIE & DESIGN Historie • AJ Garden Pullerten er en nyfortolkning af den oprindelige AJ lampe familie. Med de samme vinkler og grafiske former, som de oprindelige designs fra SAS Royal Hotellet i København, passer den nye AJ Garden pullert perfekt ind i familien. Enestående Lys • Indersiden af skærmen på AJ Garden pullerten er malet hvid, for at give en ensartet reflektion af lyset, der giver et smukt, nedadrettet lys. • AJ Garden Pullertens skærm er fastmonteret ved den helt rigtige vinkel, så den giver et smukt nedadrettet lys. Designdetaljer • Skarpe linjer og grafiske vinkler er en stor del af dansk design, og kendetegner AJ lampens design. • Det enkle grafiske udtryk af AJ Garden bliver fremhævet af den monokrome farvepalette, og er kendetegnende for dansk design

Le Klint efteråret 2022

PLIVELLO

PLIVELLO Design Christian Troels Navnet PLIVELLO er en sammentrækning af det italienske ord ‘levello’, der betyder niveau og det franske ord ‘pli’, der betyder fold. PLIVELLO er en lampe, der fungerer godt i en moderne kontekst, men som har et hint til noget i fortiden. Inspirationen til PLIVELLO har Christian Troels hentet fra klassisk niveauopbyggede lysekroner, som man kender fra de forrige århundreder.

 

MODEL 110 med 2 skærme i str. small/medium, H. 34 · Dia. 30 cm,

MODEL 111 med 3 skærme i str. small/medium/small, H. 49 · Dia. 30 cm, 

MODEL 112 med 3 skærme i str. small/medium/large, H. 64 · Dia. 48 cm, 

MODEL 113 med 5 skærme i str. small/medium/large/medium/small , H. 97 · Dia. 48 cm, 

  • Forskellige Le Klint modeller

Louis Poulsen

PH 5 og Panthella MINI

PH 5

Den klassiske PH 5-lampe fås nu i de to nye pastelfarvekombinationer østersgrå/blå/rosa og blå/rosa/fersken samt i de ensfarvede varianter lys rosa, østersgrå eller hvid til dem, der foretrækker et mere enkelt look. Det behagelige, blændfri lys er karakteristisk for Poul Henningsens design, og farverne er både friske og moderne. Vælg en fantastisk kombination af pasteller for at tilføre lidt farve og sjov til dit hjem, eller gå efter det rolige og enkle udtryk med ensfarvede pasteller. 

Panthella MINI

Til efteråret introducerer Louis Poulsen Panthella MINI i tre nye farver. Verner Pantons klassiske og meget populære design fås nu også i lys rosa, lys blå og koral. Den lille Panthella MINI passer perfekt på en hylde, i en vindueskarm og på et natbord.

Le Klint

Lampen fremstilles i foldet papir og med træstel i lys olieret egetræ. BEE HIVE er en lampe som formår at udstråle luksus og minimalistisk elegance på en og samme tid.

Model 303 small 22 x 22 x 39 cm

Model 303 medium 22 x 26 x 47 cm

 

GALAXY er ny pendelserie fra Poul Christiansen.

Den er blevet til i forbindelse med 50-året for Model 172 Sinus.

GALAXY i to størrelser med foldet skærm, messingophæng og stofledning.

Model 177 small, H. 25 x Dia. 50 cm

Model 177 large, H. 27 x Dia. 70 cm

Louis Poulsen - PH 3/2 Vandpumpen Krom Special Edition

PH 3/2 Vandpumpen Krom Special Edition er produceret i et begrænset antal på 2.800 stk

Light-Point - Pendants, table lamps & floor lamps.

Our SPIRIT collection has it all

 

 

Le Klint

Louis Poulsen

LED-pendler

LED-pendler

Mange af Louis Poulsens pendler fås nu med integrerede lysdioder – i det samme smukke og elegante design som altid. Der er flere fordele ved integrerede LED’er: længere levetid end ved lyskilder, der skal skrues i, bedre kontrol over lysoutput og visuelt udtryk samt mere kontrol over lysdæmpning.

Se vores varierede sortiment af LED-pendeler, og få inspiration til dit næste projekt.

 

Flindt Garden pullert

Nu har vi den ............... se den i vores udstillingsvindue.

Flindt Garden fås i to forskellige  højder og med tre forskellige montageløsninger. Pullerten fås i en varm corten- eller aluminiumsfarve.

Flindt Garden Pullert

Louis Poulsen - Det gode lys på hjemmearbejdspladsen - se mere her:

Louis Poulsen - Det gode lys på hjemmearbejdspladsen

Vi arbejder mere og mere hjemmefra og en hjemmearbejdsplads er omfattet af de samme regler om arbejdsmiljø som en almindelig arbejdsplads i virksomheden. Det betyder, at arbejdspladsen skal indrettes sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt og på en måde som sikrer, at der kan arbejdes effektivt.

Louis Poulsens NJP lampe lever op til alle disse krav og kan derfor være et lyspunkt på hjemmekontoret.
Da hjemmearbejdspladsen rykker mere og mere ind i det private hjem, kan I tilbyde NJP lampen og andre af vores bordlamper til hjemmearbejdspladsen over Bruttolønsordningen eller ved en hjemmearbejdsplads betalt af virksomheden.

NJP lampen kan I tilbyde både med bordfod og med klemme i 4 flotte nuancer.

Panthella i ny størrelse og finish

Louis Poulsen præsenterer til foråret 2021 en ny udgave af Panthella bordlampen i en ny størrelse og ny messing metalliseret finish for at fejre 50-års jubilæet for Verner Pantons ikoniske og tidløse design. Som seneste led i Panthella-familien introducerer Louis Poulsen Panthella Bord 320, en ny bordlampe i mellemstørrelse, der imødekommer de funktionelle krav i et moderne rum.

Panthella blev i 1971 oprindeligt udviklet af den danske arkitekt Verner Panton og er siden blevet anerkendt som en af hans mest populære designikoner. Med sit diffuse lys og sin bløde geometriske paddehatssilhuet fortsætter Panthella med at være et smukt eksempel på Pantons fantastiske sans for stemningsbelysning og tidløst, elegant design, der fortryller ethvert rum.

 

Se mere om hele Panthella serien her

LE KLINT

SOLEIL pendelserie

Det er en fornøjelse for os, at kunne løfte sløret for vores nye pendelserie SOLEIL, designet af Philip bro.

SOLEIL leveres i to versioner. Standard eller med CASAMBI lysdæmper, og pendlen fås i to størrelser med en diameter på henholdsvis 35 eller 50 cm. 

Philip har med sit nye lampedesign SOLEIL arbejdet videre med den klassiske håndfoldede plisséskærm som han i sin tid brugte på SUNFLOWER serien, nu i smuk forening med andre materialer som aluminium, papir, hør og egetræ. 

LED lyskilden er langtidsholdbar, kan udskiftes og lampen vil som andre LE KLINT modeller kunne serviceres og repareres, så de næste generationer også vil kunne få glæde af den

LE KLINT

PLIVERRE BRAND NEW for 2020

Vi folder videre i glas og kommer med to nye modeller i PLIVERRE kollektionen, designet af Christian Troels. Væglampe, model 292, sort med hvid opalglas, H -30 / D 20-40 / B 8 cm

Gulvlampe, model 392, sort med hvid opalglas, H 141 / D 50 / B 30 cm

Louis Poulsen

PH Septima

 
Se den flotte lampe i vores butik
 
Overflade: Klart glas med sandblæste felter.
Satinpoleret messing, ubehandlet.
Ø 500
 
Vejledende pris: 64.995,- 

PH 5 Monochrome New colours

 
 

Nuura lamper

Louis Poulsen

AJ Royal

AJ Royal Pendlen fås i tre størrelser – alle med de karakteristiske kamme på toppen, der skaber et blidt, opadrettet lys. I den nye, energibesparende LED-version leveres alle tre pendelstørrelser med en diffusor, der giver en ensartet, 100 % blændfri belysning, fås i hvid eller sort.

Lamperne kan ses i butikken

  AJ Royal Ø 250 Vejlende pris 3.795,-

AJ Royal Ø 370 Vejlende pris 5.495,-

  AJ Royal Ø 500 Vejlende pris  7.495,-

 

Poul Henningsen Kogle fås nu i sort

Louis Poulsen lancerer nu PH koglen i sort. Kom ind og se lampen i butikken. 

 

 

PH Artichoke Black Ø 480 Vejlende pris 59.995,-

PH Artichoke Black Ø 600 Vejlende pris 74.995,-

PH Artichoke Black Ø 720 Vejlende pris  82.995,-

PH Artichoke Black Ø 840 Vejlende pris  91.995,-

 

 

Hans Wegner lamper forhandles nu i butikken

Opala Pendel Hans Wegner

Opala Pendel Hans Wegner

 

 

Opala Pendel Hans Wegner findes i 2 størrelser 

Mini Pendel : Diameter på 43 cm og en højde på 20 cm

Midi Pendel : Diameter på 51,5 cm og en højde på 28,5

Fås i 4 forskellige farver : Hvid, Sort, Rød og Lys grå

Fra Vejl. pris 4.994,-      

Opala Gulvlampe Hans Wegner

Opala Gulvlampe Hans Wegner

 

Opala Gulvlampe Hans Wegner findes i 2 størrelser 

Opala Mini Gulv: Diameter på 42,5 cm og en højde på 136 cm

Opala Midi Gulv: Diameter på 51,5 cm og en højde på 142 cm

Fås i 4 forskellige farver : Hvid, Sort, Rød og Lys grå

Fra Vejl. pris 9.670,-      

Opala Bordlampe Hans Wegner

Opala Bordlampe Hans Wegner

 

 

Opala Bordlampe Hans Wegner findes i 2 størrelser 

Opala Mini Bord: Diameter på 34,5 cm og en højde på 43 cm

Opala Midi Bord: Diameter på 42,5 cm og en højde på 59 cm

Fås i 4 forskellige farver : Hvid, Sort, Rød og Lys grå

Fra Vejl. pris 7.529,-