Le Klint kampagne på Sax lampen OBS! kun kort periode

Nyt fra Le Klint

I forlængelse af den stigende efterspørgsel på vores klassiske pendler introducerer vi nu model 1-27 og 1-30 med messingophæng og hørledning, som vi allerede ser det på vores MEGA 1’er.

Tilbuddet på lamperne er gældende indtil 30. april 2024

Ledningsophænget med hørledning, messingdetalje og skærmstativ vil også kunne købes seperat til brug for andre skærmstørrelser eller modeller.

 

 

 

 

 

 

 

Kom ind eller ring til os for mere info. tlf. 7467 8067

Le Klint nyheder

Le Klint 320 Snowdrop

Le Klint 320 Snowdrop

Designtrioen Harrit-Sørensen+Samson designede i 2009 lampeserien Snowdrop. Serien, som er inspireret af blomsten Vintergæk (engelsk Snowdrop), er et godt eksempel på, hvordan man kan forene traditionerne fra godt håndværk med et moderne udtryk.

Her vises gulv- og bordlampen.

Serien består endvidere af 4 forskellige størrelser pendler model 120, væglampen 220 og bordlampen 320 og som sagt gulvlampen


 

Le Klint 328

Le Klint 328 Gulvlampe

Gulvlampen er udført i egetræ med messingdetaljer og tager afsæt i den klassiske Le Klint lampe med en plisseret skærm. Med en sofistikeret konstruktion er lampen enkel men med et lille tvist ved foden. Standeren sidder fast ved hjælp af en elegant messingdetalje, som gør, at designet har et stærkt nutidigt udtryk. Leveres i lys eller røget eg – naturligvis med en håndfoldet lampeskærm.

Le Klint 328 Bordlampe

I forbindelse med Le Klints 80-års jubilæum, lancerer de Model 328. Model 328 lampen fås både i bordlampe og i gulvlampe. Lampen er med den helt klassiske plisserede skærm, som Le Klint jo især er kendt for, og så med en flot fod i egetræ med messingdetaljer. Model 328 bordlampen er klassisk og stilfuld, og vil passe ind i langt de fleste danske hjem.

 

Mål: H 70 x D 22 cm

Lyskilde: E27

 

Den ideelle lampe til køkkenøen, spise- eller mødebordet

LIGHT-POINT bestselleren SLIM kommer nu i tre nye flotte farver: Titanium, Messing og Rose Gold.

De kan ses i butikken allerede nu, så kig endelig ind.

 
SLIM er en elegant, diskret og effektiv lyskilde, der er ideel til brug over køkkenøen, spise- eller mødeborde. Den kaster effektivt et blødt, varmt og diffust lys over bordet.
LIGHT-POINT
Belysning til hjemmekontoret  
Hverdagen er tilbage og vi er vendt tilbage til skole og arbejde. Men måske hører du til en af de mange mennesker, der arbejder hjemmefra? Om end du sidder der hjemme blot en gang imellem eller hver dag, er lyset en af de afgørende faktorer for at du skal trives og komme godt igennem arbejdsdagen.

ARCHI

Creating Light for work-life
I LIGHT-POINT har vi mange lamper du kan bruge til hjemmekontoret: Fra den helt klassiske skrivebordslampen ARCHI til prisvindende DARK, samt den moderne og eksklusive BLADE fra LIGHT-POINT I Studio F. A. Porsche.  

BLADE LIGHT-POINT I Studio F. A. Porsche BLADE er baseret på præcision, geometri og rene linjer. Bestående af to cylindre forbundet med en bevægelig, lineær kerne, spiller dens integrerede, men skjulte funktionaliteter en vigtig rolle. Hvert element er blevet bearbejdet ned til dets væsentlige funktion.

DARK LIGHT-POINT Rent design, ren funktion - og vindere af iF DESIGN AWARD 2023! DARK har fuldt fokus på detaljerne, som er integreret i lampens funktion. Lampen er designet i 100 % aluminium, som sikrer lethed og gør den nem at bruge til hverdagens opgaver.

Le Klint

Lampen fremstilles i foldet papir og med træstel i lys olieret egetræ. BEE HIVE er en lampe som formår at udstråle luksus og minimalistisk elegance på en og samme tid.

Model 303 small 22 x 22 x 39 cm

Model 303 medium 22 x 26 x 47 cm

 

GALAXY er ny pendelserie fra Poul Christiansen.

Den er blevet til i forbindelse med 50-året for Model 172 Sinus.

GALAXY i to størrelser med foldet skærm, messingophæng og stofledning.

Model 177 small, H. 25 x Dia. 50 cm

Model 177 large, H. 27 x Dia. 70 cm

Light-Point - Pendants, table lamps & floor lamps.

Our SPIRIT collection has it all

 

 

Le Klint

LE KLINT

SOLEIL pendelserie

Det er en fornøjelse for os, at kunne løfte sløret for vores nye pendelserie SOLEIL, designet af Philip bro.

SOLEIL leveres i to versioner. Standard eller med CASAMBI lysdæmper, og pendlen fås i to størrelser med en diameter på henholdsvis 35 eller 50 cm. 

Philip har med sit nye lampedesign SOLEIL arbejdet videre med den klassiske håndfoldede plisséskærm som han i sin tid brugte på SUNFLOWER serien, nu i smuk forening med andre materialer som aluminium, papir, hør og egetræ. 

LED lyskilden er langtidsholdbar, kan udskiftes og lampen vil som andre LE KLINT modeller kunne serviceres og repareres, så de næste generationer også vil kunne få glæde af den

LE KLINT

PLIVERRE BRAND NEW for 2020

Vi folder videre i glas og kommer med to nye modeller i PLIVERRE kollektionen, designet af Christian Troels. Væglampe, model 292, sort med hvid opalglas, H -30 / D 20-40 / B 8 cm

Gulvlampe, model 392, sort med hvid opalglas, H 141 / D 50 / B 30 cm

Nuura lamper

Hans Wegner lamper forhandles nu i butikken

Opala Pendel Hans Wegner

Opala Pendel Hans Wegner findes i 2 størrelser 

Mini Pendel : Diameter på 43 cm og en højde på 20 cm

Midi Pendel : Diameter på 51,5 cm og en højde på 28,5

Fås i 4 forskellige farver : Hvid, Sort, Rød og Lys grå

Fra Vejl. pris 4.994,-

Opala Gulvlampe Hans Wegner

Opala Gulvlampe Hans Wegner findes i 2 størrelser 

Opala Mini Gulv: Diameter på 42,5 cm og en højde på 136 cm

Opala Midi Gulv: Diameter på 51,5 cm og en højde på 142 cm

Fås i 4 forskellige farver : Hvid, Sort, Rød og Lys grå

Fra Vejl. pris 9.670,-    

Opala Bordlampe Hans Wegner

Opala Bordlampe Hans Wegner findes i 2 størrelser 

Opala Mini Bord: Diameter på 34,5 cm og en højde på 43 cm

Opala Midi Bord: Diameter på 42,5 cm og en højde på 59 cm

Fås i 4 forskellige farver : Hvid, Sort, Rød og Lys grå

Fra Vejl. pris 7.529,-